Szervusz! Albert-Bernáth Annamária vagyok...

Annamari

Számtalan azonnali gyógyulást tanúsítottam és váltam ezáltal támogatójává számtalan embernek. Nem csak testi, vagy lelki betegségekre gondolok, hisz a szegénység is egy “betegség”.

 

„Csiszolgatjuk tökéletességünket, hogy végül beláthassuk, a világ tökéletességében nem is lehet cél, hogy tökéletesek legyünk, mert valójában már azok vagyunk.”

_

Helyet kapnak a csodák, az örömök és a boldogság életünk minden területén. A legfontosabb, hogy helyet kap a Feltétel Nélküli Szeretet, az igazi szenvedély és megtapasztalhatóvá válik a valódi bőség, ami tartalmazza a Világ legjavát.

 

Vezető egyéniség vagyok, akit a hatékonyság és az eredmények érdekelnek, megfűszerezve egy jó adag intuícióval és empátiával, amit egy szívsebészet intenzív osztályán eltöltött négy év és hozzá még közel két évtizednyi kliensi beszélgetés ötvözött össze.

A fiam születése hozta a robbanást, hogy a spiritualitás útját mások előtt felvállalva járjam.

 

A lányom születése ültette el bennem azt a magot, hogy a tanítója legyek mindannak, amit a hosszú évek alatt információban, tudásban felhalmoztam magamban.

 

A válaszok a kérdéseimre bennem vannak. Azt érdemes megtanulni, hogy miként lehetek tudatosan a birtokukban. Jelenleg ezt tanítom.

 

Ez után már Önnek is lesz mit tovább adnia másoknak és ráadásul a legjobb módon, ez pedig a példamutatás. A példamutatás nem az egyik, hanem az egyetlen lehetőség a tanításra, akár felnőttről, akár gyermekről van szó.

Életképek 006
Így hozható létre egy szebb és jobb élet, egy szebb és jobb világ. Ezen dolgozom, ha Te is részese lennél, tarts velem!

Saját tollamból

Theta Healing

Gondolataim, újságcikkeim

Visszajelzések 

thetahealing

Vélemények rólam, a munkámról

Videók 

thetahealing

Előadásaim, workshopok

Link – ajánlások

thetahealing

Egyéb fórumok, ahol elérhetsz

Share This