Theta Healing Albert-Bernáth Annamari

Évforduló boldogan

Ma ünneplem a Férjemmel a 8. éves fordulónkat. Miért írok erről? Mert nagyon boldoggá tesz a gondolat, hogy 8. éve vagyunk együtt, mégis olyan, mintha tegnap ismertem volna meg Őt. Rácsodálkozom az időre, hogy „már 8. éve”? Pedig annyi minden történt. Minden nap hálát érzek, hogy az a férfi áll mellettem, akit a Férjemnek tudhatok.

 

Miért írok erről? Mert a kapcsolatunk alatt újra és újra újdonságokat fedezek fel általa magamról és Róla. Hogyan lehetséges ez? Köszönhetem ezt annak az önmunkának, melyet évek óta végzek magamon és másokon, látva ezzel az Ő boldogulásukat is. És igen! Ehhez a ThetaHealing® a legmegfelelőbb eszköz a kezemben, pedig nagyon sok módszert sajátítottam el. Óriási hálát érzek a mély szereteten és szerelmen túl, ha a Férjemre gondolok. Minden más kapcsolódásom az emberekkel is hasonlóképpen pozitívan alakul az ásásoknak köszönhetően.

 

Szeretnéd értelmezni és rendezni tudni a társadalomhoz való viszonyulásaidat? Akkor itt a lehetőség hétvégén, hogy az Alaptanfolyamon elsajátítsd ezt a technikát! Gyere, és gyökeresen változtasd meg az életed azzal, hogy a kezedbe veszed az irányítását!

 

Szeretettel várlak Téged is!

Annamari

Nincsenek hozzászólások

Kérjük írja le véleményét

Share This