Egyéni konzultáció

Egyéni konzultációval Test ? Lélek ? Szellem harmonikus működésének elérésében tudok  rendelkezésére állni ? időpont egyeztetés alapján. Osztatlan figyelmemmel egy bensőséges ülésben történik a változás.

 

Minden témakört meg lehet a ThetaHealing módszerével dolgozni. Gondolja végig, hogy melyek azok az életterületek, helyzetek, amelyeket egy beszélgetés erejéig rám bízna. Nézzük meg a nehézségei nyereményeit, majd távozzon jó érzésekkel, megkönnyebbülten, a terheit lerakva a Theta Műhelyből! Szeretettel várom!

lábnyomok - egyéni konzultáció

Lábnyomok

 

Egy éjjel egy ember azt álmodta, hogy Istennel sétál a tenger parton. Az égen képek villantak át az életéből. Minden egyes képnél megjelent két pár lábnyom a homokban. Azután észre vette, élete nehéz szakaszában csak egy pár lábnyom jelenik meg a homokban. “Istenem, azt mondtad, ha követlek, akkor mellettem leszel az úton. De a nehéz időkben csak egy pár lábnyom látható.” Isten így válaszolt: “Fiam, szeretlek, és sosem hagynálak el. Hánytatott napjaid során, amikor csak egy pár lábnyomot láttál a homokban, karjaimban vittelek.”

Az egyéni konzultáció díja:

 

12.000 Ft

A konzultáció időtartama 90 perc, az ár is erre vonatkozik.

Ezután minden további megkezdett óra: 6.000 Ft.

Jelentkezzen be a +3670 4133 998-as telefonszámon, vagy írjon közvetlenül az oldalról!

Share This
Itt hagyná ezt a 10%-os kupont?
Iratkozzon fel hírlevelemre és elküldöm Önnek ajándékba!
most nem kérem :(