Theta Műhely Egyéni Ülés

Egyéni ülés

Mi történik egy egyéni ülés alkalmával?

_

A változásra kész élethelyzetek mindig valamilyen probléma köntösében mutatkoznak meg számunkra. Ezeket a problémákat, korlátozásokat jeleníti meg a kliens az ülés elején. Éber állapotban, egy beszélgetés keretei között zajlik az ülés, miközben theta állapotban vagyunk mindketten. Mindeközben mégis nagyon mély munka folyik, mely traumamentes, hatékony és azonnali változásokat hoz létre.

.

Azzal, hogy a kliens megérkezik a konzultációra, gyakorlatilag a beleegyezését adja arra, hogy közösen dolgozzunk, mégis a beszélgetés alatt folyamatosan újra kérem az engedélyét minden változásra. Erre azért van szükség, hogy lássam, értése, felismerése van a saját folyamatairól, mert ez segíti majd abban, hogy a szokásait a folyamat változásainak megfelelően alakítsa át.

.

Melyek ezek a változások?

.

A folyamat során az úgynevezett „ásással” közösen megkeressük, hogy az adott probléma alapvetően mikor jött létre. Az ahhoz kapcsolódó történet-korlátozó berögzüléseinek, hitrendszereinek cseréje történik olyan érzelmi, gondolati minták lecserélésével, melyek hiányoznak, vagy torzultak a kliensnél. Gondoljon például a biztonság fogalmára, vagy a kék színre. Mindenkinek más jut az eszébe ezekről, de nem feltétlenül a legmagasabb értelmezésű fogalmi rend az, amit használunk. Ezért jelenik meg a folyamatban, megmutatva magát, hogy a cseréjére van szükség.

.

Mennyire kell hinnem a folyamat sikerében?

.

Azzal, hogy megérkezik egy konzultációra, Ön már kifejezi a 100%-os bizalmát, amely az ülés sikerét 10%-ban határozza meg. Én a maradék 90%-ot azzal a 100%-os tudással, és attitűddel teszem teljessé, melyet a ThetaHealing® technikával képviselek. 19 éves korom óta dolgozom emberekkel különböző életterületeken. Az azóta elsajátított módszerek közül a leggyorsabbnak és leghatékonyabbnak a ThetaHealing®-et tartom, ezért tanítom is a technikát. Az alaptanfolyamon megtanítom az „ásás”-t, melyet a haladó tanfolyamon bővített verzióban tovább mélyítünk.

.

Milyen témakörökön tudunk dolgozni?

.

Mindent meg lehet dolgozni a ThetaHealing® technikával. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

.

  • Egészség/betegség
  • Pár – és társas kapcsolatok, család
  • Álmok, vágyak, célok
  • Munka, hivatás
  • Személyiség fejlődés, önértékelés
  • Gyermekvállalás
  • Pénz, bőség
  • Bármi…

 

Hány alkalomra van szükség?

.

Nagyon fontos, hogy miután a kliens távozik a Theta Műhelyből, megőrizze azt a feltöltődött, megkönnyebbült jó érzelmi állapotot, melyet az értő folyamat hoz létre. A konzultáció utáni napokban érdemes figyelni a zajlásokat azzal a szándékkal, hogy az apróságnak tűnő eredményeket is fel- és elismeri, nemcsak az egyértelmű javulásokat, melyekből több is lehet már egy alkalom után is. Sok esetben elegendő 1-3 alkalom, hogy évtizedek berögzüléseit a szemlélet váltása okán átalakítsa.

.

A konzultáció történhet személyesen vagy Skype-on időpontegyeztetés alapján. A személyes konzultációra elegendő pontosan érkeznie, szükségtelen akár öt perccel is korábban, mert csak az egyeztetett időpontban tudom fogadni.

.

DSC_0119_4

Az Ajándékkártya ára 20 000 Ft

.

Az egyéni ülés ideje 60 – 90 perc

Ajándékozzon egyéni ülést szeretteinek bármely alkalomra.

Manapság, rohanó világunkban észre sem vesszük, hogy kíméletlenül sodródunk „valami” felé. Egyszer csak oda érünk, és akkor tapasztaljuk, hogy mi is az a „valami”… Ez attól függően változik, hogy mennyire ÉLJÜK tudatosan életünket.

Azt látom, hogy sajnos bárkivel előfordulhat, hogy élete során olyan helyzettel találkozik, amely – akarja az illető vagy sem – megállítja. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy van választásunk. Dönthetünk úgy, hogy kilépünk a sodrásból, és mint külső szemlélő nézünk rá arra az irányra, ami felé éppen tartunk. Önnek “csak meg kell állnia” és én segítek.

Ha úgy gondolja, hogy szívesen biztosítaná ezt a lehetőséget szeretteinek, ismerőseinek, engedje meg, hogy ezt Ajándékkártya formájában közvetíthessem Önön keresztül, akár Önnek is.

.

A részletekről elérhetőségeim bármelyikén érdeklődhet.

lábnyomok - egyéni konzultáció

Lábnyomok

 

Egy éjjel egy ember azt álmodta, hogy Istennel sétál a tenger parton. Az égen képek villantak át az életéből. Minden egyes képnél megjelent két pár lábnyom a homokban. Azután észre vette, élete nehéz szakaszában csak egy pár lábnyom jelenik meg a homokban. “Istenem, azt mondtad, ha követlek, akkor mellettem leszel az úton. De a nehéz időkben csak egy pár lábnyom látható.” Isten így válaszolt: “Fiam, szeretlek, és sosem hagynálak el. Hánytatott napjaid során, amikor csak egy pár lábnyomot láttál a homokban, karjaimban vittelek.”

Az egyéni konzultáció díja 20 000 Ft
Egy konzultáció időtartama az erős energetikai folyamatok miatt 60 – 90 perc.

Jelentkezzen be a +3670 4133 998-as telefonszámon, vagy írjon közvetlenül az oldalról! A konzultáció történhet személyesen vagy Skype-on időpont egyeztetés alapján. A személyes konzultációra elegendő pontosan érkeznie, szükségtelen akár öt perccel is korábban, mert csak az egyeztetett időpontban tudom fogadni.

_

Írásban történő jelentkezését követően hamarosan keresni fogom időpont egyeztetés okán.

Köszönöm érdeklődését

Share This