Albert-Bernáth Annamária

Albert-Bernáth Annamária 2

Számtalan azonnali gyógyulást tanúsítottam és váltam ezáltal támogatójává számtalan embernek. Nem csak testi betegségekre gondolok, hisz a szegénység is egy betegség.

Csiszolgatjuk tökéletességünket, hogy végül beláthassuk, a világ tökéletességében nem is lehet cél, hogy tökéletesek legyünk, mert valójában már azok vagyunk. Helyet kapnak a csodák, az örömök és a boldogság életünk minden területén. A legfontosabb, hogy helyet kap a Feltétel Nélküli Szeretet, az igazi szenvedély és megtapasztalhatóvá válik a valódi bőség, ami tartalmazza a Világ legjavát.

Vezető egyéniség vagyok, akit a hatékonyság és az eredmények érdekelnek, megfűszerezve egy jó adag intuícióval és empátiával, amit egy szívsebészet intenzív osztályán eltöltött négy év és hozzá még közel két évtizednyi kliensi beszélgetés ötvözött össze.

A fiam születése hozta a robbanást, hogy a spiritualitás útját mások előtt felvállalva járjam.

A lányom születése ültette el bennem azt a magot, hogy a tanítója legyek mindannak, amit a hosszú évek alatt információban, tudásban felhalmoztam magamban.

A válaszok a kérdéseimre bennem vannak. Azt érdemes megtanulni, hogy miként lehetek tudatosan a birtokukban. Jelenleg ezt tanítom.

Ez után már Önnek is lesz mit tovább adnia másoknak és ráadásul a legjobb módon, ez pedig a példamutatás. A példamutatás nem az egyik, hanem az egyetlen lehetőség a tanításra, akár felnőttről, akár gyermekről van szó.

Életképek 006
Így hozható létre egy szebb és jobb élet, egy szebb és jobb világ. Ezen dolgozom! Tartson velem!

Az FLP TV-ben is népszerűsítettem a ThetaHealinget

Ezo Expo Bőség minikurzus az eredményesség jegyében Workshop

Újságcikkek

4 részes cikksorozat a csaladilap.hu oldalon
Share This
Itt hagyná ezt a 10%-os kupont?
Iratkozzon fel hírlevelemre és elküldöm Önnek ajándékba!
most nem kérem :(