Természetgyógyász tanulmányaimmal egy időben alapítottam meg a GYÓGY-ÉSZ Kft.-t, melyben tanácsadói tevékenységem mellett a hozzám fordulókat a megfelelő szakemberhez irányítom, mivel az okok kiderítése, problémák felismerése, megoldása lett a cél.

 

?Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani!? - Paracelsus

 

Gyakorlati ? testi- tanácsaim a mozgásról, táplálkozásról, életmódról, hiányok pótlásáról csak egyik oldalát formálják az egésznek. Az EGÉSZ ?ség mérleg másik oldalához kell egy szakember társ, akinek segítségével : a testi-lelki-szellemi egyensúly helyreáll, aki Albert-Bernáth Annamária .

Örömmel tölt el, hogy vele dolgozhatok. Sokunknak, személy szerint nekem és családtagjaimnak is nagyon sokat segített, problémák átfogalmazásában, átértelmezésében, megértésében, lelki terhek lepakolásában. Több technikát ötvözve, személyre szabva találja meg mindenkihez a megoldó kulcsot. Sokoldalúságát, eredményességét a tanulás, tudás, tapasztalat és több éves gyakorlat biztosítja.

– Az első, Annamarinál töltött 2 óra rendkívül meghatározó élmény volt. A ?Gyógyító? hangulata, varázslatos, megnyugtató, meghitt. Annamari nyugodt, békés, koncentrált, célirányos kérdései tükrözték különleges intuitív képességét. Máskor is kimondott mondataim először furcsán, majd különleges értelmet nyerve kúsztak a fülembe, majd a szívembe. Válaszaim igazi válaszok lettek számomra, miközben Ő ?csak? nézett kérdőn, kérdezett keveset, és közben ?dolgozott rajtam?, átformálta szavaimat, melyek más értelmet nyertek és ÉBRESZTETTEK. Szerettem, nem szerettem, tudtam, hogy aki fejlődni akar, annak tisztítani kell szellemét, lelkét, szavait, tetteit. És ez egyedül nem megy. Hihetetlen sok, apró dolgot teszünk, mondunk megszokásból, melynek hatalmas befolyása van életünkre. Azóta tisztábban látok helyzeteket, átértékelek eseményeket, tanulok helyzetekből, nem rágódok dolgokon, nem táplálok félelmeket, tisztítom a fejem és töltöm a szívem. Ez egyedül nem megy!! Mindenkinek szüksége lenne rá, ebben biztos vagyok, de csak azoknak ajánlhatom Őt, akik keresnek és akarnak. Legyen Nektek is jó! Szeretettel ajánlom,

Tasnády Beáta
Gyógy-Ész Kft. ügyvezető igazgató
06-70-94-36-316

 

?Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban??