Theta Healing halado tanfolyam

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

194 élet alatt megtanulható érzelmi minta letöltésével alapozzuk meg a három nap munkáját. Ez önmagában elképesztően sok változást és gyógyulást eredményezhet az élete különböző területein.

.

A szervezetben három mester sejt található, melyek többek között segítenek a DNS-nek azon részéhez hozzáférni, melyet a tudomány „szemét”-nek hív, ugyanis nem tudják mire való. Az Alaptanfolyam (DNS1) az első mestersejtet hivatott aktiválni, hogy felébressze és hozzáférhetővé tegye a tudatosságod egy óriási részét, melyet a DNS rejt magában. A Haladó tanfolyam (DNS2) a második mestersejt aktiválását teszi elérhetővé.
Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, rengeteg „elő munkára” van szükség, mely egyben a Haladó tanfolyam anyaga. Valójában a három nap alatt nem pusztán átvesszük a ThetaHealing® haladóknak könyv közel 300 oldalát, hanem át is ültetjük azonnal a gyakorlatra, azaz gyógyulunk is egy óriási nagyot. Ahhoz igazodik a tematika, hogy a 2. mestersejt aktiválása meg tudjon történni, amely következő:

Thetahealing
 1. Az ÁSÁS technikájának ismétlése, további mélyítése, újítása, bővítése
 2. Olyan, a Mindenség Teremtőjével kapcsolatos programok letöltése, melyeket 194 élet alatt tudna a lélek elsajátítani. Így ez a közel ezer minta – a sok negatív megélésen keresztüli elsajátítása helyett – a Mindenség Teremtőjének másfél órás letöltésével begyűjthető.
 3. A Vianna Stibal által három „R” néven emlegetett programok ismertetése és megdolgozása
 4. A síkok bemutatása és tapasztalása, ezen belül:
 5. A Létezés Első Síkja: kristályokkal ismerkedünk
 6. A Létezés Második Síkja: növényekhez kapcsolódunk
 7. A Létezés Harmadik Síkja: más megvilágítás alatt szemléljük magunkat és a gondolatainkat
 8. A Létezés Negyedik Síkja: találkozás az Őseinkkel. Az ehhez a Síkhoz tartozó fogadalmak és kötelezettségek feldolgozása.
 9. A Létezés Ötödik Síkja: tapasztalás egy általunk választott létezővel erről a síkról. Az ehhez a Síkhoz tartozó fogadalmak és kötelezettségek feldolgozása.
 10. A Létezés Hatodik Síkja: A Törvényekkel ismerkedünk.
 11. A Létezés Hetedik síkja: A Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódás útvonalai és megélése
 12. A Létezés Síkjainak Egyenlete. Hogyan is kapcsolódunk mi emberek a Mindenséghez?
 13. Szabadon Szálló emlékek, engramok
 14. Bébi az anyaméhben gyakorlata: hogyan lehet Feltétel Nélküli Szeretetet tanúsítani egy babának az anyaméhben eltöltött időszakára
 15. Az Összetört Lélek Újrateremtése gyakorlat
 16. A Szív Dala
 17. Manifesztáció: a vágyaink energiájának megjelenítése a fizikai valóságunkban
 18. DNS3 előfeltételek: bizony, ehhez is tartozik egy tanfolyam, a DNS3 tanfolyam,  amire a Haladó tanfolyam felkészít.

A ThetaHealing® technika annyira egyszerű, hogy ettől tökéletes. Könnyen elsajátítható  bárki számára. A tanfolyami anyagon túl, amely ThetaHealing® könyv és munkafüzet, biztosítok még általam készített egyedülálló segédanyagot, hogy minél könnyebb legyen az ÁSÁS.

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával Ön okleveles ThetaHealing® Haladó Konzulensé válik, a tanultakat terapeutaként is használhatja.

Masszív önmunkát végezünk magunkon. Még több megértés, még több gyakorlat, ásás mesterfokon, hatékonyság és varázs, ami legfőképp jellemzi a tanfolyamot. Újjászületünk és újjá teremtetjük magunkat.

Aki dolgozik emberekkel, elengedhetetlen a folyamatos képzés és, hogy mélyítse a ThetaHealing-ben szerzett tudását. Erre egy hatékony folytatás a Haladó Tanfolyam. Gyere és tapasztald meg.Előképzettség:

 

ThetaHealing Alaptanfolyam

A tanfolyam időtartama:

 

3 nap, mindhárom napon 9:00-16:00-ig.

A tanfolyam díja:

Teljes ár: 125 000 Ft (400 USD+deposit),

Korai befizetéssel: 99 999 Ft,

Ösztöndíj elérhető, klikk ide

 

 

 

További információ és jelentkezés az esemény képére kattintva

szo 23

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

március 22. 09:00 - március 24. 15:00
pén 10

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

május 10. 09:00 - május 12. 15:00

Kérdésed van?

Telefonszám:

+36 70 4133 998

E-mail:

bernathannamari@gmail.com

Share This