Egyéni ülés

Mi történik egy egyéni ülés alkalmával?

_

A változásra kész élethelyzetek mindig valamilyen probléma köntösében mutatkoznak meg számunkra. Ezeket a problémákat, korlátozásokat jeleníti meg a kliens az ülés elején. Éber állapotban, egy beszélgetés keretei között zajlik az ülés, miközben théta állapotban vagyunk mindketten. Mindeközben mégis nagyon mély munka folyik, mely traumamentes, hatékony és azonnali változásokat hoz létre.

.

Azzal, hogy a kliens megérkezik a konzultációra, gyakorlatilag a beleegyezését adja arra, hogy közösen dolgozzunk, mégis a beszélgetés alatt folyamatosan újra kérem az engedélyét minden változásra. Erre azért van szükség, hogy lássam, értése, felismerése van a saját folyamatairól, mert ez segíti majd abban, hogy a szokásait a folyamat változásainak megfelelően alakítsa át.

.

Melyek ezek a változások?

.

A folyamat során az úgynevezett „ásással” közösen megkeressük, hogy az adott probléma alapvetően mikor jött létre. Az ahhoz kapcsolódó történet-korlátozó berögzüléseinek, hitrendszereinek cseréje történik olyan érzelmi, gondolati minták lecserélésével, melyek hiányoznak, vagy torzultak a kliensnél. Gondolj például a biztonság fogalmára, vagy a kék színre. Mindenkinek más jut az eszébe ezekről, de nem feltétlenül a legmagasabb értelmezésű fogalmi rend az, amit használunk. Ezért jelenik meg a folyamatban, megmutatva magát, hogy a cseréjére van szükség.

DSC_0119_4

Mennyire kell hinnem a folyamat sikerében?

.

Azzal, hogy megérkezel a konzultációra, már ezzel kifejezed a 100%-os bizalmad, amely az ülés sikerét 10%-ban határozza meg. Én a maradék 90%-ot azzal a 100%-os tudással, és attitűddel teszem teljessé, melyet a ThetaHealing® technikával képviselek. 19 éves korom óta dolgozom emberekkel különböző életterületeken. Az azóta elsajátított módszerek közül a leggyorsabbnak és leghatékonyabbnak a ThetaHealing®-et tartom, ezért tanítom is a technikát. Az alaptanfolyamon megtanítom az „ásás”-t, melyet a haladó tanfolyamon bővített verzióban tovább mélyítünk.

.

Milyen témakörökön tudunk dolgozni?

.

Mindent meg lehet dolgozni a ThetaHealing® technikával. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

.

  • Egészség/betegség
  • Pár – és társas kapcsolatok, család
  • Álmok, vágyak, célok
  • Munka, hivatás
  • Személyiség fejlődés, önértékelés
  • Gyermekvállalás
  • Pénz, bőség
  • Bármilyen általad megjelölt téma

.

null

Hány alkalomra van szükség?

.

Alapvetően az első ülés nagyon meghatározó mindenkinek. Hogy miért? Mert az, ahogyan gondolkodsz magadról, és amilyen magas minőséget képviselsz egyébként, az eltér egymástól. Amilyen szerinted Vagy és amilyen a belső Önvalód szerint valójában Vagy, az nincs összhangban egymással. Az első alkalommal ezt szintézisbe és balanszba hozzuk. Azaz a minőségeid szintjén azt éled majd, amit már élned kellene rég, hiszen érdemes vagy rá. Épp ezért az első alkalom nagyon mély, nagyon sok – akár idejét tekintve is – amire legalább két órát szánj.

.

Bizonyára érted azt, hogy ettől még az életed különböző területein lehetnek kérdések, kihívások. Ezeken is dolgozunk, ha azt választod, hogy tovább haladnál velem.

.

Nagyon fontos, hogy miután a kliens távozik a Theta Műhelyből, megőrizze azt a feltöltődött, megkönnyebbült jó érzelmi állapotot, melyet az értő folyamat hoz létre. A konzultáció utáni napokban érdemes figyelni a zajlásokat azzal a szándékkal, hogy az apróságnak tűnő eredményeket is fel- és elismeri, nemcsak az egyértelmű javulásokat, melyekből több is lehet már egy alkalom után is. Sok esetben elegendő 1-3 alkalom, hogy évtizedek berögzüléseit a szemlélet váltásod okán átalakítsa.

.

.

Az egyéni ülés díjai

.

£85

(kb 34.000 Ft)

120 perc

Mindenki számára az első alkalomra vonatkozó díj.

.

£75

(kb 30.000 Ft)

90 perc

A második alkalomtól rád vonatkozó díj, ha még nem voltál nálam ThetaHealing tanfolyamon.

£65

(kb 26.000 Ft)

90 perc

A második alkalomtól rád vonatkozó díj, ha már voltál nálam ThetaHealing tanfolyamon.

£55

(kb 22.000 Ft)

90 perc

A második alkalomtól rád vonatkozó díj, ha egyben előre megvásárolsz három egyéni ülést. A bérletet három hónapon belül egy személy használhatja fel.

Jelentkezz be a +44 7566 284499 vagy a +3670 4133 998 számon, vagy írj közvetlenül az oldalról! A konzultáció történhet személyesen, Skype-on vagy Messengeren időpont egyeztetés alapján.

.

Az ülés díját előre utalva szeretném megkapni a konzultáció időpontja előtt. Kérlek egyeztess a bankoddal, hogy a teljes összeg a számlámra érkezzen, a tranzakció költségeit nem tudom vállalni, így azok téged terhelnek. A díjazás azért van angol fontban (GBP) meghatározva, mert az Egyesült Királyságban élek és a vállalkozásomat is itt üzemeltetem. A számla adataim a Kapcsolat oldalon találhatóak.

_

Ha a honlapon keresztül írásban jelentkezel, hamarosan keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk.

.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen biztosítanád a konzultációs lehetőséget szeretteidnek, ismerőseidnek, engedd meg, hogy ezt Ajándékkártya formájában közvetíthessem Rajtad keresztül, vagy akár Neked is.

null
labnyomok_a_homokban

Lábnyomok

 

Egy éjjel egy ember azt álmodta, hogy Istennel sétál a tenger parton. Az égen képek villantak át az életéből. Minden egyes képnél megjelent két pár lábnyom a homokban. Azután észre vette, élete nehéz szakaszában csak egy pár lábnyom jelenik meg a homokban. “Istenem, azt mondtad, ha követlek, akkor mellettem leszel az úton. De a nehéz időkben csak egy pár lábnyom látható.” Isten így válaszolt: “Fiam, szeretlek, és sosem hagynálak el. Hánytatott napjaid során, amikor csak egy pár lábnyomot láttál a homokban, karjaimban vittelek.”

Share
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This