EnglishHungarian

A Valóság a Mindenség Teremtőjével és Annamarival

Szeretnék az életed kísérője lenni. Feltehetnék kérdéseket, hogy Te add meg a válaszokat, mint például: szeretnéd, hogy kéthetente találkozzunk és gyógyuljunk közösen? Kíváncsi vagy arra, hogy én hogyan csinálom a hétköznapokat?

Én most máshogy közelítem meg, mert tudom, hogy az irányított kérdéseimre mi lenne a válasz. Valóban melletted szeretnék lenni. Támogatni a mindennapjaid, hogy rájöjj az erődre és visszatalálj Önmagadhoz. Szeretném, hogy szeresd magad. Szeretném, hogy újra magad dönts a dolgaidról, megbízva újra a döntéseidben. Szeretném, hogy szárnyalj. Szeretném, hogy irányítsd az életed. Szeretném, hogy alkoss, mégpedig egy új valóságot!

Mi fog történni a gyakorlatban?

Létrehoztam a Facebook-on egy zárt csoportot, a neve: A Valóság a Mindenség Teremtőjével és Annamarival.  A csoportban posztolok, a tagok is tudnak egymással kommunikálni. Kéthetente jövök egy 1-1,5 órás élő bejelentkezéssel a Zoom felszínén. Minden alkalommal új témát fogok kibontani a saját nézőpontomon keresztül. Az élő bejelentkezés része egy meditációval egybekötött csoportos gyógyítás és letöltések, melyhez a ThetaHealing® módszerét használom. Függetlenül attól, hogy tanultad-e már a ThetaHealing® technikáját, vagy sem, fogod érteni és követni tudni a mindenkori folyamatokat.

 A Zoom-on élőben, arccal is tudunk kapcsolódni egymással, és oda-vissza kommunikálni, ezért választottam ezt a lehetőséget. Így tudsz kérdezni is tőlem élőben, az aznapi adott témával kapcsolatban. A Zoom bejelentkezés videóját feltöltöm a Facebook zárt csoportba, hogy utólag is bármikor megtekinthető legyen a csoport tagjai számára. Érdemes lesz tehát kapcsolódni hozzám a Zoom-on, hogy akár élőben is feltehesd a kérdéseid, ami az előadás alatt fogalmazódik meg Benned.

Hogyan válhat ez számodra elérhetővé?

A Valóság a Mindenség Teremtőjével és Annamarival közösségben való részvétel tagsági díja £10 (kb 4000 Forint) havonta, melyről három napos fizetési határidővel minden hónap elsején kimegy majd a számla automatikusan az e-mail címedre. Tehát Neked csak az első alkalommal kell itt az oldalon lentebb felregisztrálnod a fizetéssel egybekötve, a többit bízd rám. Megteheted, hogy az automatikusan küldött számlát nem fizeted be, akkor kiveszlek a csoportból, ahova nincs lehetőség visszakapcsolódni, mivel a videók mindenkor, több hónapra visszamenőleg is elérhetőek lesznek. Ezután a zárt csoportban küldöm kéthetente a Zoom linkjét, hogy tudj csatlakozni hozzám. A Zoom elérhető mobilról, hasznos, ha le van töltve laptopra, több funkció érhető így el rajta. Neked díjmentes a felszín. A csoportba azzal az e-mail címmel tudsz belépni, amivel itt az oldalon a fizetéskor regisztrálsz.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:
Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

A tagsági díjért mit kapsz cserébe?

  • Kéthetente csütörtökönként új videó, gyógyítással, letöltésekkel, ahol tudsz kérdezni tőlem az adott témában
  • Minden video korlátlan ideig elérhető, visszanézhető
  • A tagok 6 hónap tagság után jogosulttá válnak különböző kedvezményekre, melyek csak a csoportban kerülnek meghirdetésre.
  • olyan közösséghez való tartozás, amelyben a tagok hasonló érdeklődésűek, ahol együtt fejlődünk és haladunk
  • folyamatos kommunikáció a csoportban
  • A csoport tagjainak támogató erejének használata az új valóságod megteremtésében
Szeretettel várlak az e-mail címeddel a csoportban, ha a szívedben hívást érzel:
Copyright 2020 © Minden jog fenntartva | Theta Műhely