ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy olyan technika, amely a tudattalan korlátozó hitrendszereit cseréli le építő jellegűekre. A folyamat a minden létezést átfogó térben és a DNS szintjén zajlik, így a fizikai- lelki- szellemi szintű gyógyulások azonnaliak, traumamentesek, és kontrollálhatóak.

A ThetaHealing® mint egy kiegészítő alternatív gyógymód alkalmazható a különböző orvosi elme/test gyógyítás mellett. Ennek az önsegítő és terápiás módszernek az a célja, hogy segítse a fizikai, szellemi és érzelmi jólétet. A ThetaHealing® nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt.

A ThetaHealing® egy meditációs folyamat, melyben a théta agyhullámainak felvételével a tudattalan tartalmakat lehet elérni. Egy olyan technika, amely az intuitív képességeket fejleszti és változásokat eredményez fizikai, lelki, szellemi és érzelmi szinten a Legmagasabb Létező Erő által és segítségével.

Ma már tudományosan is igazolt, hogy a rossz gondolatok, érzelmek közvetlen hatással vannak a fizikai test egészségi állapotára. Mindegyik betegséghez társítanak egy lelki okot, jelentéstartalmat. A ThetaHealing® alap, lélek, genetikai és történelmi szinten segít átírni azokat az ártó gondolatokat, hiedelmeket, amik hitrendszerekké alakulnak. A folyamat során létrejön a lélek, a szellem, -vagy akár azonnali gyógyulással- a test egészsége.

A ThetaHealing® bemutatja a 7 sík létezését és jelentését. Megtanít a létezés hetedik síkján – a feltétel nélküli szeretettel, a van terében, a Mindenséget Létrehozó Erővel, a Teremtővel – a hitrendszereket törölni, átprogramozni a konzulens közvetítésével. Ezek a hitrendszerek negatív érzelmek talapzatán alakulnak ki, mint például a bűntudat, harag, düh, gyűlölet, féltékenység, félelem. Ezek a korlátozó mivoltuk miatt gátolják a lélek fejlődését, ami végső soron az ember életének egyik alapvető célja.

 

A videó segít vizualizálni a Létezés Hetedik Síkjára való felcsatlakozást. A kisfilm megtekintése után remélem közelebb kerül Önmaga nagyságának meglátásához, ha abból indul ki, hogy ez az energia mindenben és mindenkiben megtalálható, átjár és áthat.

Az életed egészét megdolgozhatod ezzel a kiforrott szisztémával! Nem csak a tudattalan tisztogatásáról van szó, hanem a programok, energiák, hitrendszerek lecseréléséről! Olyan érzéseket tehet Magáévá, ami eddig esetleg ismeretlen, vagy bizonytalan volt az Ön számára, mint pl.:

Thetahealing

•    milyen érzés szeretni magam

•    milyen érzés bízni magamban

•    milyen érzés tisztelni, becsülni magam

•    milyen érzés a társadalom tagjai által elismerve lenni

•    milyen a családtagjai által szeretve, tisztelve, becsülve, dédelgetve lenni

•    milyen érzés célokkal rendelkezni

•    milyen érzés elérni a céljait

•    milyen érzés érdemesség

•    milyen érzés bőségben élni

•    stb… minden építő érzés és gondolat a tudattalan szintjére beépítve

 

 

A ThetaHealing® technika annyira egyszerű, hogy ettől tökéletes. Könnyen elsajátítható  bárki számára mindenféle előképzettség nélkül.

Éveken keresztül kutattam olyan módszer után, ami könnyen, gyorsan megtanulható- és alkalmazható, kézzel fogható változásokat eredményez az életemben és fejleszti a személyiségemet, a tudatosságomat. Így jutottam el a ThetaHealing®-hez, amit egy nagyon jól összeszedett szisztéma. Valóban könnyen elsajátítható, olyan otthon is alkalmazható rendszer, ami a hatékonyságát tekintve lenyűgöző.
A ThetaHealing® egy olyan önsegítő folyamat, amely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást eredményez. Bárki számára egyszerűen elsajátítható, életkortól, vagy előképzettségtől függetlenül.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam olyan rendszert ad az Ön kezébe, amely segít felfedezni, megtapasztalni az Önmagában rejlő lehetőségeket, képességeket. Mindezeken túl a három nap egy aktív és erőteljes gyógyulás – könnyedén, szelíden és gyengéden- a csoportban közösen végzett folyamatoknak köszönhetően.

A saját életünket mi teremtjük. Pont ugyanannyi energia szükséges a jó vagy a rossz dolgok tapasztalásának létrehozásához. A ThetaHealing® segíti a döntéseiben és abban, hogy az élete a megfelelő irányba és útra kerüljön.

Az agyhullámoknak különböző frekvenciái vannak, egyik közülük a théta, amit a ThetaHealing® használ. Az alaptanfolyamon megtanulja, hogyan kerüljön théta állapotba. Thétában lehetősége nyílik a tudatával éber állapotban a tudattalan tartalmaira rálátni. A tudattalanban tároljuk a fogantatás pillanatától a minket ért behatásokat a szavak, gondolatok és cselekedetek szintjén. Ezek mintákká, hitrendszerekké alakulnak, amelyek aztán napi szinten befolyásolják az életünket azáltal, hogy szivárognak a tudattalanból.

A ThetaHealing® egy olyan rendszer, ami a hitrendszereket segít kiemelni és újakkal helyettesíteni, hogy a hétköznapokban ezután ezekkel az új igazságokkal élhesse az immáron tudatosabb életét.

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával Ön okleveles ThetaHealing® Konzulensé válik, a tanultakat konzulensként is használhatja.

Csoportos ThetaHealing foglalkozást azonban csak ThetaHealing tanár tarthat! A tanár rendelkezik azzal a tudással, amivel biztonságos teret képes tartani akár tömeg számára is! Kérem ennek figyelembe vételével emelje be a hétköznapjaiba a ThetaHealing módszerét!

Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója

Vianna-Stibal-ThetaHealing

Vianna Stibal is a renowned spiritual teacher who teaches her spiritual philosophy and meditation technique, ThetaHealing®, throughout the world. After witnessing a healing on her own 9-inch tumor nearly 20 years ago, she discovered that emotions and beliefs affect us on a core, genetic, history, and soul level. She developed a process to find out how we believe, why we believe, how we create problems and illness in our lives, how to change them, and how to understand The Creator’s true plan, and create the reality we desire. Her technique takes the brain to a deep brain theta state instantaneously. Using this state, she teaches her students to reestablish their connection with Creator. Through this connection, she teaches how to facilitate physical, mental and emotional changes. She teaches that we are sparks of God and shows how we each create our own reality and how everything in our life has and will serve a purpose. Vianna teaches you how to identify those purposes, understand yourself and create the reality you want.

Not only did she discover the ThetaHealing technique is teachable, she knows that it needs to be taught. Vianna conducts seminars all over the world to teach people of all races, beliefs and religions. She has trained teachers and practitioners who are working in 30 countries, with an estimated 300,000 practitioners worldwide, but her work will not stop there!

 

Vianna is dedicated to sharing her love for all people and for The Creator of All That Is through trainings, books, and helping others. She shows this love by giving all her personal appointments away for free of charge.

Share
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This